Teeling Plantation Pineapple Stiggins Fancy

Alkoholprocent: 49,2%
Indhold: 70cl

To fantastiske destillerier forenes i en spændende alliance mellem Teeling Whisky og Plantation Rum.

Teeling har taget deres Small Batch Blended Irish whiskey, og givet den yderligere 12 måneders på Plantation Pineapple Stiggins’ Fancy romfade.

Den oser af karamelliseret ananas – en vanvittig tropisk whiskey!

375,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 5591 Kategorier: ,

Whiskeyproduktion og iværksætterånd har dybe rødder i Teeling-familien, en arv der strækker sig helt tilbage til 1782. Dengang etablerede Walter Teeling et beskedent håndværksdestilleri midt i det pulserende industrielle hjerte af Dublin City.

I 2012 trådte den seneste generation af Teeling Whiskey-producenter, Jack og Stephen Teeling, ind på scenen og begyndte at præge irsk whiskey på deres helt egen måde. I 2015 åbnede de dørene til det splinternye Teeling Whiskey Distillery, blot et stenkast fra det sted, hvor det originale familiære destilleri engang lå. I dag er Teeling Whiskey Distillery det første nye destilleri i Dublin i mere end 125 år.

Teeling Whiskey går målrettet efter at revolutionere den irske whiskey scene med en eksplosion af nye og dristige smagsoplevelser. Fra de mest klassiske til de mere usædvanlige destillations- og lagringsteknikker, skaber Teeling Whiskey små partier, der udfordrer og fornøjer smagsløgene.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Teeling Plantation Pineapple Stiggins Fancy”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,