Bar med fokus på kvalitet og smag

Force Majeure er en lille hyggelig hole-in-a-wall neighborhood bar. Der er omkring 15 siddepladser, hvor de fleste af dem er i baren. Det er en social bar, hvor vi kommer hinanden ved på den ene eller den anden måde. Her sætter vi fokus på nærvær, høj service og god stemning. Der er altid en bartender i nærheden og vi gør vores bedste for at tage hånd om jer. Hos os kommer I tæt på håndværket, den gode smagsoplevelse og den intime stemning.

Cocktails der inspirerer

Når det kommer til cocktails og drinks så prioriterer vi høj kvalitet, god smag og at præsentere spiritusprodukterne på bedst mulig måde. Valget af spiritus er nøje udvalgt til den bestemte cocktail, så du får den bedste smagsoplevelse. På den måde forsøger vi at fremme det bedste i de produkter, vi arbejder med.

Menuen er lavet til at inspirere, ikke begrænse. Se den derfor som en guide, for vi laver også gerne drinks uden for menuen uanset om det er med eller uden alkohol. Vores cocktailmenu tager mere eller mindre udgangspunkt i det klassiske og så får de ellers et godt twist – nogle mere end andre. Der skal være noget for alle, men det må også gerne udfordre. Derfor kan du også finde kombinationer på menukortet, som du måske ikke havde regnet med.

Menuen er udviklet af holdet og baseret på de produkter, vi har på hylderne. På den måde har du også mulighed for at købe de samme produkter og lade dig inspirere på din egen cocktail færd. Derudover laver vi selv vores sirupper og juice, så det er så friskt som muligt. Her tænker vi også bæredygtighed ind i menukortet, så vi udnytter så meget af råvarerne som muligt.

Se vores menukort

Social og nærværende

Vi ser selv stedet som vores andet hjem, hvor du kan komme og føle dig komfortabel og tryg. Uanset om du kommer alene eller sammen med dine venner vil vi gøre vores bedste for at I føler jer hjemme. Man kan altid bare nyde sit eget selskab, men vi oplever også at folk gør sig nye bekendtskaber og snakker på tværs af grupperne, da vi er et lille socialt sted, hvor vi kommer hinanden ved. Den sociale intime atmosfære gør baren til et samlingssted, hvor samlingspunktet ikke bare handler om fuldskab. Her er vi alle er med til at sørge for den hyggelige stemning og den gode oplevelse. Vi sætter rammerne, og vi håber I vil bidrage med den gode stemning.

social og nærværende

Kom forbi i hele åbningstiden

Vi er en lille bar uden reservationer og med et først til mølle princip. Vi gør altid vores bedste for at finde plads til jer, der kan dog godt forekomme ventetid, når der er travlt. Husk at baren har åbent i hele åbningstiden alle åbningsdage, så har du lyst til en fyraftensdrink på en tirsdag, er vi dit sted!

Se åbningstider og kontaktoplysninger