Teeling Whiskey Small Batch

Alkoholprocent: 46%
Indhold: 70cl

Denne irske whiskey bryder med konventionerne og leverer en unik smagsoplevelse takket være de udsædvanlige fade.

Håndplukkede korn- og maltwhiskeyfade modnes først i Ex-Bourbon-fade og får derefter yderligere karakter fra centralamerikanske romfade i op til 12 måneder.

Resultatet er en irsk whiskey med en distinkt smagsprofil, hvor især tørret frugt bryder igennem.

299,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3546 Kategorier: ,

Whiskeyproduktion og iværksætterånd har dybe rødder i Teeling-familien, en arv der strækker sig helt tilbage til 1782. Dengang etablerede Walter Teeling et beskedent håndværksdestilleri midt i det pulserende industrielle hjerte af Dublin City.

I 2012 trådte den seneste generation af Teeling Whiskey-producenter, Jack og Stephen Teeling, ind på scenen og begyndte at præge irsk whiskey på deres helt egen måde. I 2015 åbnede de dørene til det splinternye Teeling Whiskey Distillery, blot et stenkast fra det sted, hvor det originale familiære destilleri engang lå. I dag er Teeling Whiskey Distillery det første nye destilleri i Dublin i mere end 125 år.

Teeling Whiskey går målrettet efter at revolutionere den irske whiskey scene med en eksplosion af nye og dristige smagsoplevelser. Fra de mest klassiske til de mere usædvanlige destillations- og lagringsteknikker, skaber Teeling Whiskey små partier, der udfordrer og fornøjer smagsløgene.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,