Michter’s 10y S.B. Rye

Alkoholprocent: 46,4%
Indhold: 70cl

10 år på etiketten, men ofte betydeligt ældre end angivet. Kun meget få udvalgte fade ældes med den elegance, der kræves for at blive inkluderet i disse stærkt begrænsede udgivelser.

Samme vanvittigt velbalanceret oaky og krydret Rye Whiskey, nu blot 10 gange bedre!

Man skulle tro det var løgn, men den er sgu god nok. Et limited edition produkt til den modige whiskey-connoisseur samt whiskey-entusiast.

1.990,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3167 Kategorier: ,

Amerikas første whiskeyfirma går i dag under navnet Michter’s, og det drives fortsat til ære for destilleriets historiske arv som går helt tilbage til 1753.  

John Shenk, en schweizisk landmand fra Pennsylvania, er the founding father, som står bag. Derfor er der måske nogle kendere, som er faldet over navnet Shenk’s i forbindelse med firmaets oprindelse.  I sine tidligste dage producerede Shenk’s Whiskey af rugkorn, en lokal favoritafgrøde i Pennsylvania Blue Mountain Valley, hvor destilleriet lå. 

I midten af 1800-tallet købte Abraham Bomberger, en hollænder fra Pennsylvania, destilleriet, og det blev i mange årtier kendt som Bomberger’s. Da spiritusforbuddet ramte USA, gennemgik destilleriet en del udskiftning i form af ejerskab i de efterfølgende år. Vi skal helt frem til 1950 før det nu velkendte navn Michter’s dukker op. Helt simpelt opkaldt efter sønnerne af den daværende ejer, Lou Forman – Michael og Peter. 

Michter’s er whiskey som både har styrket mænd under uafhængighedskrigen og som blev væltet af tronen under spiritusforbuddet i USA (aka The Prohibition Era) for senere at genopstå, som det historiske brand, det er i dag.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Michter’s 10y S.B. Rye”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,