Reinheart Rye Whiskey Cask 3

Alkoholprocent: 59%
Indhold: 70cl

7 år gammel small-batch whisky – af whiskykendere til whiskynydere.

Basen er på 70% rug, 20% majs og 10% maltet byg. Man kan derfor forvente masser af saft og kraft fra den krydrede rug, opløftet af den sødmefulde majs.

Meget begrænset batch på 250 flasker.

1.190,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 6228 Kategorier: ,

Henrik Hammer har længe været aktiv i spiritusbranchen som indehaver af Hammer & Son. Her bragede han igennem med sin Geranium Gin samt Old English Gin. I dag er han indehaver af gamle Vintre Møller Bryggeri & Kildevandsfabrik i Lejre. Det er herfra Henriks kommende projekter udfolder sig under navnet Vintre Møller Destilleri. 

Bæredygtighed har altid stået øverst på agendaen, og den vil fortsat være det ledende element, når Hr. Hammer kaster sig ud i nye produktioner. Ambitionen er at være mere eller mindre selvforsynende til sin produktionsserie på gin, whisky, vodka og akvavit. Og så er det jo et meget godt udgangspunkt at være indehaver af en naturlig kilde.

Reinheart Whisky er et projekt skabt igennem et unikt samarbejde mellem whiskeykendere og destilleriet. Venneflokken som består af Henrik Hammer, Kristian Kramp samt Terkel Kleist besluttede sig for at lave deres byd på den perfekt rye whisky.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Reinheart Rye Whiskey Cask 3”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,