Thy Whiskey Stovt No. 17

Alkoholprocent: 51,2%
Indhold: 50cl

En whisky som består af en blanding af deres røgede og urøgede single malts. Dermed også givet, at der både har indgået bourbon- og sherryfade i processen.

Og så selvfølgelig et lille vestjysk twist i form af færdiggørelsen på fade fra den Thy’ske favoritstout Limfjordsporter.

Stovt byder på en kompleks sødme samt unikke noter af lakridsrod, citrus og egetræ.

1.000,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3512 Kategorier: ,

På slægtsgården Gyrup i Thy produceres noget af det bedste danske, og ovenikøbet økologiske, whisky. 

Hos Thy Whisky bruges udelukkende korn fra egne marker, som derefter maltes, mæskes og destilleres på gården. Moderne såvel som gamle danske kornsorter præger deres udvalg af økologisk single malt whisky. Også den klassiske danske metode, hvor bøgerøg bliver brugt til at ryge malten, tages i brug. Ydermere destillerer de kun én gang. 

Et af verdens eneste single estate whiskydestillerier. 100% økologisk og familieejet. Skabt ud fra en drøm om at lave verdens bedste whisky fra deres omkringliggende marker.

Hos nogle destillerier præges produkternes modning af at have været fragtet en tur over Atlanten og tilbage igen. Hos Thy er det områdets vind- og vejrforhold, som sætter sit aftryk på tønderne. Præget af den vestjyske vind, som kaster med saltholdige bølgeskvulp og den uregelmæssige sommerbrise.  

Hos Thy Whisky kan man smage markerne og kornet i hver eneste tår. Simpelthen enestående håndværk!

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thy Whiskey Stovt No. 17”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,