Mezcal Vago Elote

Da majs og agave er essensen af det landlige Mexico, fejrer Elote vigtigheden af begge dele.

Mezcal Vago Elote tilsættes ristede majskerner under destillationen – det kan tildels sammenlignes med den velkendte pechuga. 

Elote har et sødmefuldt spil fra de ristede majskerner parret med en let røg. Minder mest af alt om friskbagte majs tortillas. Festlig og genial!

595,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3619 Kategori:

Skabt med lige dele kærlighed og ivrig udforskning i den mexicanske stat Oaxaca – lad os præsentere Mezcal Vago. Historien bag Mezcal Vago’s begyndelse er som taget ud af et eventyr.

Den unge amerikaner, Judah Kuper, flytter sydpå og åbner en strandbar, hvor han takket være et tilfældigt møde med mezcal (serveret i benzindunke) forelsker sig i dens energi og historie… når jo han forelsker sig også senere hen i Valentina, datter af maestro mezcalero Aquilino García López. Og her starter eventyret for alvor. For Aquilino’s mezcal imponerede Judah så meget, at han satte sig for at ville dele det med resten af verden. Mezcal Vago blev dermed stiftet.

Og eventyret fortsætter, for når først du har taget en tår, så åbner sig et uimodståeligt smagsunivers. Alle mezcals under mærket Mezcal Vago er håndlavede og med det traditionelle i øjemed.

 

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,