Michter’s US1 Sour Mash

Alkoholprocent: 43%
Indhold: 70cl

Michter’s US1-serie præsenterer nogle af de absolut bedste enkeltfadswhiskyer og ægte small batch-whiskyer, der findes. 

Sour Mash Whiskey er hverken i samme kategori som Bourbon eller Rye Whiskey – det er i en kategori helt for sig selv. En Sour Mash er bygget op på samme måde som din elskede surdej. Her inkorporeres mask fra et tidligere batch, og fermenteringen er dermed sat i værk.

En unik whiskey, som er pakket med smag, hvor hvert batch bringer noget nyt til bordet.

549,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3464 Kategorier: ,

Amerikas første whiskeyfirma går i dag under navnet Michter’s, og det drives fortsat til ære for destilleriets historiske arv som går helt tilbage til 1753.  

John Shenk, en schweizisk landmand fra Pennsylvania, er the founding father, som står bag. Derfor er der måske nogle kendere, som er faldet over navnet Shenk’s i forbindelse med firmaets oprindelse.  I sine tidligste dage producerede Shenk’s Whiskey af rugkorn, en lokal favoritafgrøde i Pennsylvania Blue Mountain Valley, hvor destilleriet lå. 

I midten af 1800-tallet købte Abraham Bomberger, en hollænder fra Pennsylvania, destilleriet, og det blev i mange årtier kendt som Bomberger’s. Da spiritusforbuddet ramte USA, gennemgik destilleriet en del udskiftning i form af ejerskab i de efterfølgende år. Vi skal helt frem til 1950 før det nu velkendte navn Michter’s dukker op. Helt simpelt opkaldt efter sønnerne af den daværende ejer, Lou Forman – Michael og Peter. 

Michter’s er whiskey som både har styrket mænd under uafhængighedskrigen og som blev væltet af tronen under spiritusforbuddet i USA (aka The Prohibition Era) for senere at genopstå, som det historiske brand, det er i dag.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,