Michter’s US1 Bourbon 70cl

Alkoholprocent: 45,7%
Indhold: 70cl

Michter’s US1-serie præsenterer nogle af de absolut bedste enkeltfadswhiskyer og ægte small batch-whiskyer, der findes. 

Her får i en ægte small-batch Bourbon lavet på nøje udvalgt amerikansk majs. Michter’s garanterer kvalitet gang på gang med en produktionsstørrelse på max 20 tønder per batch.

Dét smager vanvittigt! Til næste gang du craver en whiskey sour eller enhver anden whiskey-baseret cocktail, så skal du lige gøre dig selv en tjeneste. Hav en flaske Michter’s US1 Bourbon ved hånden.

549,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3249 Kategorier: ,

Amerikas første whiskeyfirma går i dag under navnet Michter’s, og det drives fortsat til ære for destilleriets historiske arv som går helt tilbage til 1753.  

John Shenk, en schweizisk landmand fra Pennsylvania, er the founding father, som står bag. Derfor er der måske nogle kendere, som er faldet over navnet Shenk’s i forbindelse med firmaets oprindelse.  I sine tidligste dage producerede Shenk’s Whiskey af rugkorn, en lokal favoritafgrøde i Pennsylvania Blue Mountain Valley, hvor destilleriet lå. 

I midten af 1800-tallet købte Abraham Bomberger, en hollænder fra Pennsylvania, destilleriet, og det blev i mange årtier kendt som Bomberger’s. Da spiritusforbuddet ramte USA, gennemgik destilleriet en del udskiftning i form af ejerskab i de efterfølgende år. Vi skal helt frem til 1950 før det nu velkendte navn Michter’s dukker op. Helt simpelt opkaldt efter sønnerne af den daværende ejer, Lou Forman – Michael og Peter. 

Michter’s er whiskey som både har styrket mænd under uafhængighedskrigen og som blev væltet af tronen under spiritusforbuddet i USA (aka The Prohibition Era) for senere at genopstå, som det historiske brand, det er i dag.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Michter’s US1 Bourbon 70cl”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,