Great Dane Rum

Alkoholprocent: 40%
Indhold: 70cl

Her er den – den sødmefulde rom, som forener og formidler alt det bedste fra Caribien. 

Drømmer du dig nogle gange til Guatemala, Den Dominikanske Republic, Barbados eller ja måske Jamaica og Panama? Nu behøver du ikke at nøjes med drømme, Skotlanders Great Dane Barrel Aged Rum har nemlig skabt et helt fantastisk tropisk blend. 

Dobbeltfadlagret: først under palmer og høj sol i det caribiske – og derefter hjemme i det køligere nord.
Til alle fædre og mødre, til rom-nydere og rom-kritikere. Dette er rommen, som alle kan være med på. 

Dens karamelliserede sødme glider ned – og den er også klasse at bruge til cocktails. Vi bruger den selv til vores læskende ‘Clear Colada’. 

350,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3368 Kategorier: ,

Anders og Titte har lavet rom, gin og likør i den gamle Jammerbugt-slagterhal siden 2013. Idéen blomstrede for første gang under en sommerhustur. Uanede eksperimenter hjemme i køkkenet har siden hen resulteret i et stort udvalg af prisvindende spiritus. 

Anders og Titte Skotlander droppede TV- og Reklamebranchen og flyttede fra det sjællandske til det jyske. Og siden da har dedikation og gåpåmod båret frugt. I dag er økologisk spiritusproduktion deres levevej. Og her har de til fulde udnyttet deres frihed til at lade kreativiteten blomstre.  

Der er ingen tvivl om at rom er en af de absolut største spillere hos Skotlander, og de formår da også løbende at overraske og udvikle nye spændende tiltag.
Når rom modner i egetræstønder, er temperatur, luftfugtighed og tid tre vigtige faktorer. Det danske klima kan både være en gave og en udfordring, derfor afprøver Skotlander forskellige lagringssteder. 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Great Dane Rum”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,