Skotlander High Ester White Rum 50cl

Alkoholprocent: 75,2%
Indhold: 50cl

En smagseksplosion uden lige, på kanten til sprængfarlig!

I deres såkaldte RUM LAB EDITION-serie presses grænserne for rom.
Denne første udgivelse presser specifikt på mængden af estere og alkoholstyrke. 

Estere er smagsgivere der udvikles under fermenteringen og kun på Jamaica kan man presse den så meget. Så selvfølgelig har de fået hjælp fra Jamaica såsom Monymusk og New Yarmouth destillerierne.

Nul sukker, bare spandevis af funk og overmoden frugt.

499,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3443 Kategorier: ,

Anders og Titte har lavet rom, gin og likør i den gamle Jammerbugt-slagterhal siden 2013. Idéen blomstrede for første gang under en sommerhustur. Uanede eksperimenter hjemme i køkkenet har siden hen resulteret i et stort udvalg af prisvindende spiritus. 

Anders og Titte Skotlander droppede TV- og Reklamebranchen og flyttede fra det sjællandske til det jyske. Og siden da har dedikation og gåpåmod båret frugt. I dag er økologisk spiritusproduktion deres levevej. Og her har de til fulde udnyttet deres frihed til at lade kreativiteten blomstre.  

Der er ingen tvivl om at rom er en af de absolut største spillere hos Skotlander, og de formår da også løbende at overraske og udvikle nye spændende tiltag.
Når rom modner i egetræstønder, er temperatur, luftfugtighed og tid tre vigtige faktorer. Det danske klima kan både være en gave og en udfordring, derfor afprøver Skotlander forskellige lagringssteder. 

Alkoholprocent

Indhold

Land

,

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,