Hampden Estate 8 års

Alkoholprocent: 46%
Indhold: 70cl

Flagskibet i serien.

Produceret med unikke og delvist hemmelige metoder, der har været uændrede siden det 18. århundrede.
Den repræsenterer indbegrebet af Hampden Estate-stilen.

Rommen er blevet lagret i 8 år på Jamaica i et tropisk klima, hvilket svarer til næsten 25 års modning i det europæiske klima.

Næsen er fyldig og intens med noter af karamelliserede æbler og søde krydderier blandet med et delikat strejf af røg.

Silkeblød og tropisk, en ekstremt alsidig rom, der kan bruges til alt fra cocktails til at nippe til.

499,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3610 Kategorier: , , ,

Hampden Estate er et historisk sted, som nok bedst er kendt for deres karakteristiske, frugtige og kraftige jamaicanske rom.
Hampden Estate i Trelawny, Jamaica, stammer helt  tilbage fra 1753. Her opererede Hampden en kæmpe sukkerplantage – og som de fleste måske er bekendte med – så er sukker netop basen for al rom. 

Hampden Estate er et af Caribiens ældste og mest famøse destillerier. Det jamaicanske destilleri producerer enestående rom på Pot Stills. Disse kedler bliver især brugt til at indkapsle så meget smag som muligt i en lille, men yderst koncentreret batch.  Her handler det ikke om kvantitet, men kvalitet. 

Det tropiske klima gør de også brug af. Man omtaler derfor ofte Hampden rom som værende tropisk lagret. Her spiller luftfugtigheden samt de høje temperaturer en stor rolle for det enkelte batch’s smagsudtryk. Og som meget andet traditionelt jamaicansk rom, så er der ingen tilsat sukker. Hampden gør udelukkende brug af naturlig fermentering, for det er her de høje mængder esters, der skaber deres yderst karakteristiske funkyness opstår.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,