Great Dane 10års

Alkoholprocent: 44,8%
Indhold: 70cl

Hvis du ikke allerede har kastet dig ud i Skotlander rom før, så kan de her præsentere dig for en afsindig blød og rund rom.

De 10 års fadlagring, hvoraf 2 foregår på dansk jord, gør denne Barbadosdestilleret-rom uimodståelig.

Noter af rosin og brun farin dominerer.


549,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 3454 Kategorier: ,

Anders og Titte har lavet rom, gin og likør i den gamle Jammerbugt-slagterhal siden 2013. Idéen blomstrede for første gang under en sommerhustur. Uanede eksperimenter hjemme i køkkenet har siden hen resulteret i et stort udvalg af prisvindende spiritus. 

Anders og Titte Skotlander droppede TV- og Reklamebranchen og flyttede fra det sjællandske til det jyske. Og siden da har dedikation og gåpåmod båret frugt. I dag er økologisk spiritusproduktion deres levevej. Og her har de til fulde udnyttet deres frihed til at lade kreativiteten blomstre.  

Der er ingen tvivl om at rom er en af de absolut største spillere hos Skotlander, og de formår da også løbende at overraske og udvikle nye spændende tiltag.
Når rom modner i egetræstønder, er temperatur, luftfugtighed og tid tre vigtige faktorer. Det danske klima kan både være en gave og en udfordring, derfor afprøver Skotlander forskellige lagringssteder. 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,