Hampden LROK The Younger 2016

Alkoholprocent: 47%
Indhold: 70cl

Ung men fuld af kraft.
Selvom den er lagret i en kortere periode, har denne 5 år gamle Hampden stadig masser af personlighed, og så er den virkelig indbegrebet af Hampden-stilen.

The Younger er fremstillet af LROK-mærket, der blev skabt i 1952, og hvis navn står for Light Rum Owen Kelly. Den kombinerer den aromatiske intensitet, som den tropiske lagring giver, med friskheden fra en ung, frugtagtig rom.

Smager af frisk ananasjuice, modne tropiske frugter og afslutter med en krydret, pebret finish.

699,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 3375 Kategorier: , , ,

Hampden Estate er et historisk sted, som nok bedst er kendt for deres karakteristiske, frugtige og kraftige jamaicanske rom. Hampden Estate i Trelawny, Jamaica, stammer helt  tilbage fra 1753. Her opererede Hampden en kæmpe sukkerplantage – og som de fleste måske er bekendte med – så er sukker netop basen for al rom. 

Hampden Estate er et af Caribiens ældste og mest famøse destillerier. Det jamaicanske destilleri producerer enestående rom på Pot Stills. Disse kedler bliver især brugt til at indkapsle så meget smag som muligt i en lille, men yderst koncentreret batch.  Her handler det ikke om kvantitet, men kvalitet. 

Det tropiske klima gør de også brug af. Man omtaler derfor ofte Hampden rom som værende tropisk lagret. Her spiller luftfugtigheden samt de høje temperaturer en stor rolle for det enkelte batch’s smagsudtryk. Og som meget andet traditionelt jamaicansk rom, så er der ingen tilsat sukker. Hampden gør udelukkende brug af naturlig fermentering, for det er her de høje mængder esters, der skaber deres yderst karakteristiske funkyness opstår.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hampden LROK The Younger 2016”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,