Muri The Sound

Alkoholprocent: <0,5%
Indhold: 75cl

Nyeste skud på stammen fra eksperterne bag Muri – The sound. 

Til alle jer, der har hældt saftig orangevin ned hele sommeren, kommer her et nyt alkoholfrit alternativ. Et absolut must-have til næste gang du skal ud i bølgen blå og mangler en kompagnon.

Alkoholfri orangevin på abrikoser – av det lyder godt!

150,00 kr.

På lager

Kategori:

I 2020 blev Muri grundlagt af Murray Paterson, hvis ekspertise blandt andet stammer fra hans tid som destillatør hos Empirical Spirits. Senere tilsluttede Ioakeim Goulidis sig projektet efter et ophold på Noma Fermentation Laboratory. 

Muri lader sig inspirere af Københavns gastronomiske verden, især dens ekspertise inden for fermentering. Ved brug af kulinariske teknikker samt usædvanlige ingredienser har Muri skabt et helt nyt univers, når det kommer til alkoholfrie alternativer. Hvis der er en teknik, som kan bruges til at udvinde smag, så dykker holdet bag Muri ned i den. 

Muri er kort sagt et alkoholfrit produkt, som kan udfordre dit syn på, hvad alkoholfrie produkter i virkeligheden kan. Deres serie agerer perfekt substitut for den gængse vinmenu og parrer perfekt til et måltid. Det er helt igennem genialt håndværk med fokus på lokale råvarer og smagsfremhævende teknikker.

The Sound er lavet på ristede sherry-abrikoser, sanket magnolieblomst, hø, yunnan-te, morgenfrue, fyrresaft, frugttræ samt stikkelsbærsaft.

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Muri The Sound”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,