Vittore Reserva 75cl

Alkoholprocent: 15%
Indhold: 75cl

En anderledes vermouth, som beviser den unikke karakter fadlagring kan give. Med base på Valsangiacomo-familiens Vittore Rosso vermouth – derefter fadlagret på amerikansk eg i 6 måneder.

Stadig fuld smæk på Middelhavskystens urter og solmodne nuancer, men denne gang med lidt mere kompleksitet og krydder fra egetræsfadet. Dog stadig vildt saftig – på nippet til en Sun Lolly… du ved den grønne som påstår at smage af vindruer.

Av, man får altså en uimodståelig smagsoplevelse til en yderst favorabel pris.

160,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 4200 Kategorier: ,

Valsangiacomo familiens navn bærer efterhånden på en hel del års erfaring og dermed betydning inden for den sydspanske vermouth-verden.

Den originale vingård af Vittore Valsangiacomo stammer fra 1831 i Chiasso, Schweiz. I slutningen af det 19. århundrede besluttede sønnen Cherubino Valsangiacomo at udvide familieforetagendet ved at starte sin egen vineksport i de spanske kystbyer Valencia og Alicante. Dette skulle senere vise sig at have stor betydning for deres vermouth-produktion.  

Tilbage til vermouth! Valsangiacomo-familiens vermouth går  under navnet Vittore. Fælles for deres sortiment er indflydelsen af middelhavskystens råvarer og terroir. Samme gode opskrift og passion som for årtier tilbage gør Vittore til noget af det ældste vermouth fra Valencia.

Familiens engagement og succes ledes den dag i dag af  5. generation.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,