Vittore Vermouth Orange

Alkoholprocent: 15%
Indhold: 75cl

Dagens Vitamin C dosering

Muscat danner basen for denne saftige saftige orange vermouth. 24 botanicals fra Middelhavskysten og det alpine spanske terræn giver Vittore Orange den helt perfekte balance af sødme og syre.

Oregano, salvie og manzanilla giver et urtet udtryk, som harmonerer bragende godt med de soldmodne appelsinskaller. Valencia er jo appelsinernes land!

Utrolig skarp og ren i smagen – lige til at hælde ned.

140,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3690 Kategorier: ,

Valsangiacomo familiens navn bærer efterhånden på en hel del års erfaring og dermed betydning inden for den sydspanske vermouth-verden.

Den originale vingård af Vittore Valsangiacomo stammer fra 1831 i Chiasso, Schweiz. I slutningen af det 19. århundrede besluttede sønnen Cherubino Valsangiacomo at udvide familieforetagendet ved at starte sin egen vineksport i de spanske kystbyer Valencia og Alicante. Dette skulle senere vise sig at have stor betydning for deres vermouth-produktion. 

Tilbage til vermouth! Valsangiacomo-familiens vermouth går  under navnet Vittore. Fælles for deres sortiment er indflydelsen af middelhavskystens råvarer og terroir. Samme gode opskrift og passion som for årtier tilbage gør Vittore til noget af det ældste vermouth fra Valencia.

Familiens engagement og succes ledes den dag i dag af  5. generation.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,