I 2020 blev Muri grundlagt af Murray Paterson, hvis ekspertise blandt andet stammer fra hans tid som destillatør hos Empirical Spirits. Senere tilsluttede Ioakeim Goulidis sig projektet efter et ophold på Noma Fermentation Laboratory.
Muri lader sig inspirere af Københavns gastronomiske verden, især dens ekspertise inden for fermentering. Ved brug af kulinariske teknikker samt usædvanlige ingredienser har Muri skabt et helt nyt univers, når det kommer til alkoholfrie alternativer. Hvis der er en teknik, som kan bruges til at udvinde smag, så dykker holdet bag Muri ned i den.
Muri er kort sagt et alkoholfrit produkt, som kan udfordre dit syn på, hvad alkoholfrie produkter i virkeligheden kan. Deres serie agerer perfekt substitut for den gængse vinmenu og parrer perfekt til et måltid. Det er helt igennem genialt håndværk med fokus på lokale råvarer og smagsfremhævende teknikker.
Yamilé er lavet på kulsyreholdig hindbær- og stikkelsbærmjød, røget laktofermenteret rabarber, gyldenris og kefir med pink peberkorn.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.