Muri Passing Clouds

Alkoholprocent: <0,5%
Indhold: 75cl
Passing Clouds er tør og floral og Muri’s alternativ til en gang bobler.
Hvem siger, at man ikke skal kunne nyde et glas bobler i ny og næ? Her præsenteres et alkoholfri alternativ i form af en mousserende stikkelsbærvin.
Med en forfriskende syre og en frugtig smag rammer Passing Clouds en vinøs funkiness, som mest af alt minder lidt om champagne.

189,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 3655 Kategorier: ,

I 2020 blev Muri grundlagt af Murray Paterson, hvis ekspertise blandt andet stammer fra hans tid som destillatør hos Empirical Spirits. Senere tilsluttede Ioakeim Goulidis sig projektet efter et ophold på Noma Fermentation Laboratory. 

Muri lader sig inspirere af Københavns gastronomiske verden, især dens ekspertise inden for fermentering. Ved brug af kulinariske teknikker samt usædvanlige ingredienser har Muri skabt et helt nyt univers, når det kommer til alkoholfrie alternativer. Hvis der er en teknik, som kan bruges til at udvinde smag, så dykker holdet bag Muri ned i den. 

Muri er kort sagt et alkoholfrit produkt, som kan udfordre dit syn på, hvad alkoholfrie produkter i virkeligheden kan. Deres serie agerer perfekt substitut for den gængse vinmenu og parrer perfekt til et måltid. Det er helt igennem genialt håndværk med fokus på lokale råvarer og smagsfremhævende teknikker.

Passing Clouds er lavet på stikkelsbærvin, kvædekefir, jasminte, geranium- og skovmærke kvass.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,