Muri Nuala

Alkoholprocent: <0,5%
Indhold: 75cl

Nuala er en supersaftig, kompleks og frisk smagsbombe. Tænk på røde bær og deres lette syrlighed, smid en blød fornemmelse af tanniner oveni og du har et perfekt alternativ til din fredags-Beaujolais!

Nuala betyder ‘smuk’, og vi må bare sige, at dette er et smukt produkt til dig, som ikke vil gå ned på smag, men helst undgår procenterne.

189,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3351 Kategorier: ,

I 2020 blev Muri grundlagt af Murray Paterson, hvis ekspertise blandt andet stammer fra hans tid som destillatør hos Empirical Spirits. Senere tilsluttede Ioakeim Goulidis sig projektet efter et ophold på Noma Fermentation Laboratory. 

Muri lader sig inspirere af Københavns gastronomiske verden, især dens ekspertise inden for fermentering. Ved brug af kulinariske teknikker samt usædvanlige ingredienser har Muri skabt et helt nyt univers, når det kommer til alkoholfrie alternativer. Hvis der er en teknik, som kan bruges til at udvinde smag, så dykker holdet bag Muri ned i den. 

Muri er kort sagt et alkoholfrit produkt, som kan udfordre dit syn på, hvad alkoholfrie produkter i virkeligheden kan. Deres serie agerer perfekt substitut for den gængse vinmenu og parrer perfekt til et måltid. Det er helt igennem genialt håndværk med fokus på lokale råvarer og smagsfremhævende teknikker.

Nuala er lavet på solbær, kombucha af eg, kinesisk Keemun te, kamille, kefir, figenblade samt gran kvass.

 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Muri Nuala”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,