A Verre – Apres 50cl

Alkoholprocent: 0,0%
Indhold: 75cl

A Verre Apres er yderst aromatisk med hints af mynte og gran. Den besidder en forfriskende syre samt den helt rette frugtige bitterhed, som mest af alt kan sammenlignes med Aperol.

A Verre Apres kan både nydes som en aperitif, men den er også yderst velsmagende i cocktails – alkoholfri, såvel som hvis man blot ønsker at pifte sin cocktail op med lidt ekstra botanicals.

249,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3542 Kategori:

Christian Tangs seneste initiativ hedder A Verre. A Verre er et drinks-firma med fokus på at skabe smagsoplevelser, som sætter fokus på kvalitet frem for kvantitet. Botanicals er i fokus, og de har derfor valgt at brygge på alverdens botanicals frem for de gængse kornsorter eller druer. Resultatet er et unikt smagsunivers, som gør brug af ingredienser, som man ellers normalt ikke ville finde andre steder. A Verre vil uden tvivl udfordre og pirre dine smagsløg.

Holdet bag A Verre formår at imponere med deres alkoholfrie alternativer: her i en serie af tre forskellige botaniske drikke. Bare fordi man undviger procenterne betyder det ikke, at man også skal slippe for en fantastisk smagsoplevelse.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,