Radius Gin 043 Æble Fennikelfrø 50cl

Alkoholprocent: 43%
Indhold: 50cl

Æbleginnen – hvor det hele for alvor startede

En kraftfuld æblegin med tydelige noter af enebær, citrus og en diskret lakridsnote fra fennikel.

Gin’en er destilleret med friske æbler og Radius egen cider, der tilfører både dybde og kompleksitet og sikrer en uovertruffen eftersmag.

Frisk og frugtig – klasse i alt fra en G&T til en White Lady samt en Aviation. Et absolut must-have til barskabet derhjemme.

319,00 kr.

På lager

Kategori:

På Oremandsgaard Gods ligger Radius Distillery – et dansk boutique-laboratorium, der fremstiller mikrobatch spiritus. Hos Radius finder du håndlavet produkter med fokus på økologi og kvalitet. Og så udnytter de så vidt muligt den danske høst af frugter, urter og hvad der nu ellers byder sig.

Destilleriets begyndelse startede egentlig på én af grundlæggernes køkkenbord med hjælp fra lidt lånt laboratorieudstyr. Og dermed var deres første gin – eller måske nærmere ‘moonshine’ – sat i værk. Med en fortid i medicinalindustrien er tilgangen til nye produkter og smagssammensætninger også nøje kalkuleret og analyseret. 

I dag producerer herregårdsdestilleriet både gin, æblebrændevin samt whisky. Alt afspejler et fokus på godt håndværk og brugen af lokale kvalitetsprodukter.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Radius Gin 043 Æble Fennikelfrø 50cl”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,