Lemon Says Hello Limoncello

Alkoholprocent: 25%
Indhold: 50cl

Lemon Says Hello Limoncello fra Bad Company Spirits er den ultimative inkarnation af solskin og sommer i en flaske.

Inspireret af den autentiske italienske klassiker har de nøje udvalgt de fineste råvarer, herunder ægte citroner fra Amalfikysten og økologiske urter, for at skabe en unik og forfriskende Limoncello-oplevelse.

Lemon Says Hello vækker sanserne med friskheden af en nyplukket citron i middelhavsvinden og fordyber smagsoplevelsen med noter af anisfrø, enebær og galangarod.

199,00 kr.

På lager

Bag Bad Company sidder Jens Lund – som startede virksomheden i en kælder på Vesterbro. Inspireret af sin egen til tider barndommelige sjæl og ihærdige gå-på-mod har Jens opstartet et brand, som vækker opmærksom. Både smagsprofilen samt produkternes design er med til at repræsentere, hvad Bad Company står for.

Lemon Says Hello er udviklet i samarbejde med Bar Pasta. Lemon Says Hello er skabt til at blive nydt som en traditionel avec efter måltidet – en ægte smagsoplevelse, der vækker minder om solrige feriedage i Italien.

Citronerne er omhyggeligt udvalgt og kun skallen er brugt for at sikre, at alle de delikate og aromatiske olier bevares. Dette giver en fyldig smag, der balancerer perfekt med den høje alkoholprocent.

 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lemon Says Hello Limoncello”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,