La Fortaleza Reposado 70cl

Alkoholprocent: 40%
Indhold: 70cl

Tequila Fortaleza Reposado har modnet i egetræsfade i 6-9 måneder.

Denne tequila er enestående og har en mild og blød smag af vanilje, peber, krydderier og chokolade, samt subtile blomsternoter, der gør den til en fornøjelse at nyde i sin rene form.

Du kan simpelthen ikke gå galt med Fortaleza Reposado – både for begyndere og erfarne tequiladrikkere.

879,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3651 Kategori:

La Fortaleza Tequila blev lanceret i 2005, så de er relativt nye på markedet, men det er bygget på over 150 års historie. 

Don Cenobio er første led i etableringen af, hvad vi i dag kender som La Fortaleza. Han var på mange måder utrolig indflydelsesrig – en sand pioner. Don Cenobio var den første, som eksporterede “mezcal de tequila” til USA, hvis navn han senere forkortede til Tequila. En ny produktionsmetode blev også indført: dampkogning af agaven frem for den traditionelle  jordovn. Og så hævdede han også, at den blå agave (Blue Weber) var den mest egnede til produktionen. 

Sidenhen har sønnen Eladio Cenobio og hans efterkommere formet og udviklet, hvad vi i dag kendetegner som tequila. La Fortaleza er måske et relativt nylanceret destilleri, men kendskabet og teknikken bag deres tequila bygger på over 100 års erfaring. Et destilleri som ærer traditionerne. 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,