Hampden LROK 2010

Alkoholprocent: 47%
Indhold: 70cl

Hampden LROK 2010 indeholder en af de ældste rom, der er lagret udelukkende på destilleriet.
Den er destilleret i 2010 og lagret i 11 år.

Et dejligt eksempel på den sande karakter af Trelawny-rom.

Kraftig, tør og funky!

1.329,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3283 Kategorier: , , ,

Hampden Estate er et historisk sted, som nok bedst er kendt for deres karakteristiske, frugtige og kraftige jamaicanske rom. Hampden Estate i Trelawny, Jamaica, stammer helt  tilbage fra 1753. Her opererede Hampden en kæmpe sukkerplantage – og som de fleste måske er bekendte med – så er sukker netop basen for al rom. 

Hampden Estate er et af Caribiens ældste og mest famøse destillerier. Det jamaicanske destilleri producerer enestående rom på Pot Stills. Disse kedler bliver især brugt til at indkapsle så meget smag som muligt i en lille, men yderst koncentreret batch.  Her handler det ikke om kvantitet, men kvalitet. 

Det tropiske klima gør de også brug af. Man omtaler derfor ofte Hampden rom som værende tropisk lagret. Her spiller luftfugtigheden samt de høje temperaturer en stor rolle for det enkelte batch’s smagsudtryk. Og som meget andet traditionelt jamaicansk rom, så er der ingen tilsat sukker. Hampden gør udelukkende brug af naturlig fermentering, for det er her de høje mængder esters, der skaber deres yderst karakteristiske funkyness opstår.

LROK blev skabt i 1952 og står for Light Rum Owen Kelly, en af de mange mærker, der produceres på Hampden Estate. Helt specifikt refererer det til en rom med en høj ester koncentration, der spænder fra 200 til 400 g/hLPA.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hampden LROK 2010”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,