Cider Majeure Friend Blend 2# 33cl

Alkoholprocent: 5,0%
Indhold: 33cl

Friend Blend #2 2022 er en håndlavet og spontangæret mousserende frugtvin. Den er andet take på en cider-øl krydsblanding.

Lavet på håndplukkede æbler, lambic, røde druer og saison fra vores venner hos SchwesterBrau og Humleland. En delikat blanding med masser af stenfrugt, blød syre og høj kulsyreindhold.

Skænk den iskold for maksimal nydelse!

75,00 kr.

På lager

Der var engang to gutter, Mads og Mathias, som var noget entusiastiske for gyldne dråber, både i form af øl, vin og alt derimellem. De besluttede sig for at gøre nytte af den danske æblesæson og dragede ud i de jyske egne for at samle de nedfaldne æbler, som ellers ville gå til spilde. 

De nedfaldne æbler blev derefter forvandlet til deres helt egen eksplosive, mega ufiltreret, knastørre, super juicy, monsterfrugtige, skøre cider. Det startede med én variant, og nu har de sørme kreeret et helt sortiment af håndlavet dansk cider. 

Ønsker du yderligere detaljer vedrørende processen, så læs endelig videre…

Cideren har macereret i to dage. Gæringen er en blanding af vildgær og en husgærkultur, der stammer fra traditionel lambic-øl. Derefter er den tappet på flaske med restsukker, hvilket betyder, at gæringen i flaskerne kommer fra det samme sukker, som producerede alkoholen. Det har resulteret i en yderst livlig karbonering – vi anbefaler, at du serverer cideren nedkølet.

Du kan finde spor af æbler og gær i din flaske. Hvis du vil undgå det meste, anbefaler vi, at du lader flasken stå eller ligge i køleskabet så længe som muligt, før den åbnes og skænkes uden for meget forstyrrelse af bundfaldet.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cider Majeure Friend Blend 2# 33cl”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,