A Verre – Soir 50cl

Alkoholprocent: 0,0%
Indhold: 75cl

A Verre Soir er det helt rette substitut for den ellers intense og aromatiske orange vin. Kast dig ud i denne aromatiske bombe, der blandt andet byder på jasmin, enebær og kardemomme. De krydrede aromaer balanceres med en lækker syrlighed – dette gør den yderst velegnet til god fed mad. Forkæl dig selv!

A Verre Soir kan både nydes som en aperitif, men den er også yderst velsmagende i cocktails – alkoholfri, såvel som hvis man blot ønsker at pifte sin cocktail op med lidt ekstra botanicals.

249,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3600 Kategori:

Christian Tangs seneste initiativ hedder A Verre. A Verre er et drinks-firma med fokus på at skabe smagsoplevelser, som sætter fokus på kvalitet frem for kvantitet. Botanicals er i fokus, og de har derfor valgt at brygge på alverdens botanicals frem for de gængse kornsorter eller druer. Resultatet er et unikt smagsunivers, som gør brug af ingredienser, som man ellers normalt ikke ville finde andre steder.

A Verre vil uden tvivl udfordre og pirre dine smagsløg.

Holdet bag A Verre formår at imponere med deres alkoholfrie alternativer: her i en serie af tre forskellige botaniske drikke. Bare fordi man undviger procenterne betyder det ikke, at man også skal slippe for en fantastisk smagsoplevelse.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,