Henri Bardouin Pastis 70cl

Alkoholprocent: 45%
Indhold: 70cl

Lad os præsentere franskmandens lettere, sødere og mindre bitre slægtning til absinth – Pastis.

Et alternativt produkt som byder på mere sødme og mindre bitterhed, og som generelt set har en mildere karakter end hos absinth. 

Nyd den med 4/6 dele koldt vand – og oplev hvordan den klare alkohol forvandler sig til et glas ‘voksenmælk’.

299,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3687 Kategori:

Pastis Henri Bardouin aka ‘Le Grand Cru de Pastis’ består af op mod 65 botanicals, hvoraf stjerneanis, kanel, kardemomme og tonkabønner præger smagsprofilen en hel del. Spiritussen får lov til at samle sig 4-6 måneder i stål, efter den er blevet krydret med diverse botanicals.

Den omfattende liste af botanicals resulterer i en bragende kompleks og intens pastis. Og den formår at skille sig ud fra mængden af anisbaserede produkter. Den behagelige sødme harmonerer perfekt med de kendte såvel som ukendte botanicals, der indgår i denne franske spiritus. 

At kategorisere den som en af Frankrigs nationaldrikke, er ikke helt ved siden af. Da rygterne gik om at absinth medvirkede til sindssyge tilbage i 1900-tallet, opstod et forbud blandt andet mod brugen af malurt. Franskmændene tyede da til nye metoder, for at levere et lignende anispræget produkt, og hertil kom pastis på markedet.  

 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,