Cocchi Vermouth di Torino 75cl

Alkoholprocent: 16%
Indhold: 75cl

Jubilæumsvermouth

En bittersød kompleks ravfarvet vermouth med noter af chokolade, mynte og bitter appelsin, som trækker sine karamelliserede sødmefulde tråde til Giulio Cocchi’s fortid som konditor. Den er med andre ord indbegrebet af en ultimativ Negroni-vermouth. For et lettere udtryk kan den med fordel også nydes rent eller toppet op med tonic.

229,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3201 Kategorier: ,

Lige siden den unge konditor, Giulio Cocchi, grundlagde Cocchi i 1891, har firmaet produceret  mousserende vin, vermouth og diverse aromatiserede vine i Piemonte. Der er ingen tvivl om at Cocchi leverer og har leveret kvalitetsprodukter i flere årtier. Det er dermed også en selvfølge, at vi har udvalgt deres produkter til at pryde vores sortiment. Cocchi leverer klassiske italienske smage i særklasse. 

Cocchi Storico Vermouth di Torino er deres 120-års jubilæums vermouth. Cocchi har i denne sammenhæng gravet en af Giulio Cocchi’s originale opskrifter frem, hvoraf den dominerende karakter består af malurt og citrus, hvorefter kinabark, bitter appelsin, rabarber og karamelliseret sukker tilføjer yderligere kompleksitet. Den er lavet på Moscato vin fra Asti nær Torino som navnet også indikerer.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cocchi Vermouth di Torino 75cl”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,