Adriatico Amaretto Classic Roasted Almond 70cl

Alkoholprocent: 28%
Indhold: 70cl

Et helt nyt take på den klassiske Amaretto-opskrift fra Puglia, Italien. 

En mandellikør, som rent faktisk er baseret på mandler. 

Smagt til med kanel, kakao og kaffe. Prikken over i’et må dog være tilføjelsen af en lille knivspids salt fra det nærliggende Adriaterhav.

Need we say, at den laver en killer Amaretto Sour? Den smager til gengæld også fantastisk toppet op med en god ginger beer og lidt lime.

299,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 6562 Kategorier: ,

Founding-father Jean-Robert Bellanger er manden bag Adriatico. Han fik idéen til at fremstille en amaretto, der var mindre sød end de store italienske mærker, og om muligt økologisk. Takket være ægte lokal knowhow inden for likørproduktion flyttede han til Puglia. Her indgik han en aftale med et pizzeria, som ristede mandlerne i deres ovn.  Og efter flere måneders forsøg og fejl fandt han den rette balance. 

Adriatico består af de bedste ristede italienske mandler, en knivspids havsalt fra Adriaterhavet, 100% naturlige ingredienser og 100% italiensk

Det kommer måske som et chok for nogen, men det er ikke en selvfølgelig at denne populære likør produceres med mandler. Blommesten, abrikossten o.l. afgiver samme marzipan-lignende smagsnoter, og så er det typisk betydeligt billigere. Hos Adriatico har de dog ikke tyet til alternativer, men holdt fast i den ægte vare.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adriatico Amaretto Classic Roasted Almond 70cl”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,