Den Klodsede Bjørn Vodka

Alkoholprocent: 40%
Indhold: 50cl

Den Klodsede Bjørn Vodka er lavet på 70% bygmalt og 30% hvedemalt. Kornsorten spiller en væsentlig rolle, når det kommer til sødme og fylde i en klar spiritus som vodka. Det er akkurat, som hvis man bager brød – det handler om at finde den helt rette balance. Og dét må vi sige Den Klodsede Bjørn har ramt!

En fløjsblød vodka, som fanger essensen af, hvad god klar spiritus kan, hvis bare man går op i det man laver. Og ja, vodka kan smage virkelig godt!

Helt genial i din vodka martini og selvfølgelig i din dagen-derpå Bloody Mary.

275,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3591 Kategorier: ,

Et af Danmarks mindste destillerier, Trolden Destilleri, formår at producere noget af det mest velsmagende mikro batch spiritus. Brugen af håndlavede pot-stills giver produktionerne et yderst afrundet og olieret finish. Den Sidste Dråbe er en lille familiedrevet spiritushandel som formår at samle tidens bedste flasker på ét sted.

Her leverer de en håndlavet dansk small-batch vodka på henholdsvis byg- og hvedemalt fra de danske marker. Nænsomt destilleret tre gange på kobberkedler og ufiltreret for at bevare så meget kornkarakter som muligt. Traditionelt håndværk, når det er bedst.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,