Cocktail Workshop – Old School Cocktails

butik

Dato:

Tidspunkt:

Finder sted:

Kom og få pudset dine bartender-skills af hos Force Majeure!

Med en cocktail workshop får du muligheden for at prøve kræfter med at stå på den anden side af baren. Uanset niveau kan du få insider-viden og lære professionelle tricks til at imponere som hjemmebartender. Vi løfter nemlig sløret for de vigtigste elementer bag en velsmagende cocktail.

Workshoppen vil byde på 3 cocktails, som du selv står for at kreere. Menuen er udarbejdet af os, og vil introducere dig for 3 forskellige barteknikker samt et bredt udvalg af cocktails. Vi tilbyder også alkoholfrie alternativer, så alle kan være med.

Temaet for denne workshop er Old School Cocktails.
Her præsenteres du for en variation af klassiske cocktails, som vi kender dem, fra historiebøgerne.
En klassisk cocktail laves helst med lettilgængelige ingredienser, og er typisk bygget op på en måde, så den er nem at replikere igen. Du er måske velkendt med klassikerne som Negroni eller Whiskey Sour? Temaet vil altså kunne bygge videre på din viden og forståelse for cocktails og deres oprindelse.

Rul ærmerne op og lad os komme i gang!

Vi forbeholder os retten til at aflyse den enkelte workshop, hvis der er mindre end 6 tilmeldte kl 11:59 dagen før (vi kontakter dig personligt, hvis dette bliver tilfældet).

OBS: Afbud skal ske senest 48 timer før arrangementet afholdes. Ved afbud senere eller ved udeblivelse forfalder hele billetprisen til betaling.

Begivenheden er udløbet
  • Borggade 5, st. 4.
  • Aarhus C
  • 8000

Oversigt:

    Del begivenhed
    Tilføj til din kalender
    Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,