Vittore Vermouth Blanco

Alkoholprocent: 15%
Indhold: 75cl

Macabeo-druen danner basen for denne klassiske Vermouth Blanco. Men det er de 24 botanicals fra Middelhavskysten og det alpine spanske terræn, som skaber den helt perfekte balance af sødme og syre.

Oregano, sar, salvie og kamille giver Vittore Blanco et urtet udtryk – balanceret godt op imod smagen af soldmodne citrusfrugter. Med andre ord ét styks Sydeuropæisk-charterferie på flaske!

Kan du mærke Middelhavskystens brise?

140,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3699 Kategorier: ,

Valsangiacomo familiens navn bærer efterhånden på en hel del års erfaring og dermed betydning inden for den sydspanske vermouth-verden.

Den originale vingård af Vittore Valsangiacomo stammer fra 1831 i Chiasso, Schweiz. I slutningen af det 19. århundrede besluttede sønnen Cherubino Valsangiacomo at udvide familieforetagendet ved at starte sin egen vineksport i de spanske kystbyer Valencia og Alicante. Dette skulle senere vise sig at have stor betydning for deres vermouth-produktion. 

Tilbage til vermouth! Valsangiacomo-familiens vermouth går  under navnet Vittore. Fælles for deres sortiment er indflydelsen af middelhavskystens råvarer og terroir. Samme gode opskrift og passion som for årtier tilbage gør Vittore til noget af det ældste vermouth fra Valencia.

Familiens engagement og succes ledes den dag i dag af  5. generation.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,