Stauning El Clasico

Alkoholprocent: 45,7%
Indhold: 70cl

En nymoden klassiker

En modnet rye whisky, med et kækt lille spansk indspark i form af lagring på vermut-fade.

Det er den perfekte kombination, som vi kender fra den klassiske Manhattan, så selvfølgelig smager det drøngodt på flaske.

Et moderne take, som er yderst vellykket. Det burde vi gøre noget mere!

595,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 3324 Kategorier: ,

Hedeland, tørvemoser og klitter så langt øjet rækker. Det lyder måske som introduktionen til et afsnit ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, men der må vi så beklageligt afsløre, at der findes endnu bedre ting end at streame det seneste afsnit på TV2 Play. Lad os introducere jer for Stauning Whisky Destilleri. 

Vi skal ud på landet, for her finder vi alle de bedste danske råvarer, som Stauning Whisky udnytter til fulde. Her samledes ni gode venner i et gammelt slagteri med to små pot stills. Mere eller mindre uvidende kastede de sig ud i rollen som destillatører. Heldigvis havde de rigelige mængder passion og nysgerrighed. Og så havde de jo som sagt, den smukke danske natur. Det var nok til at starte en af vestkystens whisky-pionerer. 

Deres såkaldte Research Series er destilleriets legeplads, hvor de ikke lader sig begrænse af traditioner, men giver plads til eksperimenter og innovation.  

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stauning El Clasico”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,