Skotlander Rum No 10

Alkoholprocent: 40%
Indhold: 50cl

Sød, mørk og fed  med noter af karamel, lakrids og brun farin. Skotlanders Rom no. 10 er ægte selvforkælelse.
Unik fadlagring i det kolde Nordjylland trodser den klassiske tropiske lagring, som vi er vant til.

De der PX- og Olorosso fade, dem kan vi godt lide. Og det kan de heldigvis også hos Skotlander.

Glæd dig til at prøve denne  afrundede og smagfulde rom.. selvfølgelig kun for de heldige få, som får fingrene i denne small-batch produktion fra familien-Skotlander.

699,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3267 Kategorier: ,

Anders og Titte har lavet rom, gin og likør i den gamle Jammerbugt-slagterhal siden 2013. Idéen blomstrede for første gang under en sommerhustur. Uanede eksperimenter hjemme i køkkenet har siden hen resulteret i et stort udvalg af prisvindende spiritus. 

Anders og Titte Skotlander droppede TV- og Reklamebranchen og flyttede fra det sjællandske til det jyske. Og siden da har dedikation og gåpåmod båret frugt. I dag er økologisk spiritusproduktion deres levevej. Og her har de til fulde udnyttet deres frihed til at lade kreativiteten blomstre.  

Der er ingen tvivl om at rom er en af de absolut største spillere hos Skotlander, og de formår da også løbende at overraske og udvikle nye spændende tiltag.
Når rom modner i egetræstønder, er temperatur, luftfugtighed og tid tre vigtige faktorer. Det danske klima kan både være en gave og en udfordring, derfor afprøver Skotlander forskellige lagringssteder. 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skotlander Rum No 10”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,