Ron Colón Rum Red Banana Oleo

Alkoholprocent: 40,5%
Indhold: 70cl

Inspireret af de røde banantræer, der vokser på Jags Head Coffee Farms i El Salvador. Udtænkt og udarbejdet under en virtuel druktur med Ron Colon-teamet i pandemitiden. Dét er historien bag deres røde banan-rom.  

Bananerne er bløde og har en sød smag, når de er modne.
Nogle siger, at de smager som en almindelig banan, men med et strejf af hindbærsødme. Andre synes, det er en krydsning mellem plantain og en klassisk gul banan.

Hvem kan ikke lide en god banan daiquiri?

275,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 6570 Kategorier: ,

Selvudnævnte rockstjerner inden for rom-verdenen, Ron Colon Salvadoreño, startede ud som et passionsprojekt af og for bartendere. 

Projektet hører hjemme i El Salvador, og navnet er inspireret af den tidligere lokale valuta ‘Colones’. Det mellemamerikanske land er dog, ligesom så mange andre steder, bukket under for den amerikanske dollar. Men betydningen er i og med den samme. For dem hentyder navnet nemlig til især fortiden, hvor rom udgjorde en valuta i sig selv – en valuta som med årene kunne stige i værdi. 

I dag er Ron Colon især kendt for at lancere unikke blends af rom – selvfølgelig med udgangspunkt i lokal rom fra El Salvador. Altid legesyge og udfordrende skiller Ron Colon sig ud fra mængden af spansk-stilet rom.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ron Colón Rum Red Banana Oleo”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,