Robert Burns

Alkoholprocent: 40%
Indhold: 70cl

Kast jer ud i en af de unikke blended whiskyer fra Arran Whisky.

Dette er en dejlig blød blanding, som indeholder en del af den berømte Arran malt og komplimenterer Robert Burns malten perfekt.

Poetisk og prominent – akkurat som Hr. Robert Burns.

220,00 kr.

På lager

Kategorier: ,

Arran har siden 1800-tallet huset mange små destillationsapparater, det var ikke alle som var lovlige, men fremragende spiritus, kom der nu alligevel ud af det. Desværre blev øen udkonkurreret af fastlandets succes og distributionsevne, og produktionen stod derfor stille i en hvis mængde år.

Vi skal helt frem til 1995 før produktionen officielt startede på Arran Whiskys nye destilleri i Lochranza. Lokationen blev nøje udvalgt, for her kunne de tilgå ferskvand fra Loch na Davie søen – perfekt til destillering. Det er netop denne ferske kilde, som gør Arran Whisky til et ganske unikt produkt. 

I får lige en ekstra lille fun fact: Selveste Ewan McGregor åbnede det første fad med Arran Single Malt Scotch Whisky – og dermed blev den første lovlige dram på Arran skænket i over 160 år. 

Arran-serien byder på alt det bedste fra Skotland. Øens terræn deler nemlig lignende karakteristika fra højlandet, lavlandet, fastlandet samt de vestlige øer. Hvilket jo i den skotske whiskys betegnelse indebærer Highland, Lowland, Islay såvel som Speyside. Og netop terrænet har en massiv indflydelse på det færdige produkt – Single Malt Scotch Whisky.

Hos Arran Whisky er det en relativ simpel ingrediensliste de bruger til alle deres single malt whiskyer – maltet byg og vand direkte fra den skotske kilde. Der er i og med intet simpelt i de produkter, som de leverer. Her skinner deres ekspertise, valget af træfad og tålmodighed igennem.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Robert Burns”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,