Poodle Head Gin

Alkoholprocent: 44%
Indhold: 50cl

Hvorfor Poodle Head tænker du måske? Givet Frederiks speciale inden for russisk drukkultur, så er denne gin selvfølgelig opkaldt efter satans stok i en russisk roman.

Skal vi kommentere lidt på indholdet af flasken, så kan man forvente en intens og sødmefuld gin, som har et let parfumeret og næsten græsset udtryk. 

Om det er fra rosmarin eller lavendel vides ikke, da der også indgår enebær, peber, korianderfrø, fennikel, kardemomme, egetræ, kamille, citron, appelsin mm.

350,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3347 Kategorier: ,

Et af Danmarks mindste destillerier, Trolden Destilleri, formår at producere noget af det mest velsmagende mikro batch spiritus. Brugen af håndlavede pot-stills giver produktionerne et yderst afrundet og olieret finish. Den Sidste Dråbe er en lille familiedrevet spiritushandel som formår at samle tidens bedste flasker på ét sted.

I denne omgang har Frederik (Den Sidste Dråbe) hevet fat i sin gode ven syd for grænsen, Heiko Hoos. Dens potpourri af smage og dufte, er dermed også inspireret af den tyske måde at lave gin på, hvor der ikke er én unik note, der styrer. 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Poodle Head Gin”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,