Paranubes Anejo

Alkoholprocent: 53,8%
Indhold: 70cl

Der er så meget spark i både næse og krop i denne mexicanske genistreg.

Frisk og funky junglejuice i form af den traditionelle aguardiente de caña.

Denne udgave har lagret 18 måneder på franske egetræsfade, som tidligere har været brugt til tequila.

600,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 3209 Kategori:

Jose Luis er manden bag Paranubes. I Luis’ familie er produktionen af aguardiente de caña gået i arv. Jose selv er oplært af sin far og bedstefar. En evne, som han har gjort nytte af i mere end 35 år. Meget lig samme knokleri indgår, som vi kender fra agave-verden. Ægte håndværk og en stolthed for traditionerne – dét er Paranubes. 

Paranubes Rum fremstilles ved vild fermentering af friskpresset sukkerrørsjuice. Denne rom – eller aguardiente de caña, som den kaldes i regionen – er destilleret uden tilsætningsstoffer og uden brugen af pesticider.  Præcis hvad man ville finde i tågeskoven i Sierra Mazateca-bjergene i Oaxaca, Mexico. Her finder man det perfekte terræn til at gro kaffe, frugt og ikke mindst sukkerrør. 

Lokalbefolkningen har længe været mestre i at håndtere og arbejde med det uraffinerede sukker, Panela, og man må sige de ramte jackpot, da de besluttede sig for at presse, fermentere og destillere sukkerrørsjuicen. Denne vilde jungle saft er helt uimodståelig!  

Jose Luis dyrker fire forskellige typer sukkerrør: Caña Dulce, Caña Morada/Negra, Caña Dura og Caña Amarilla/Criolla. Med hver sin unikke smagsprofil kan Jose frembringe ikke blot én aguardiente, men en hel serie. Og det er dén, vi så ivrigt ønsker at introducere jer for.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paranubes Anejo”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,