Ocho Blanco San Jerónimo 50cl

Alkoholprocent: 40%
Indhold: 50cl

Hos Ocho får vi både kendskab til årgangen samt selve marken, hvor den specifikke agave er høstet. For også i tequilaen’s verden spiller terroir en kæmpe rolle for smag og aroma.

Årgang 2023 er fra den nærtliggende mark San Jerónimo nord for Arandas, Jalisco.

En tequila som smager helt fantastisk for sig selv, men som bestemt også er en stor spiller i en Paloma.
Med andre ord: Forcen’s go-to tequila!

 

299,00 kr.

Ikke på lager

Kategori:

Ocho er startet på baggrund af to mænds ihærdige lyst til at vise, hvor meget terroir præger tequila. På samme måde som terrænet spiller ind i vinproduktionen, så har terrænet også en enorm indflydelse på produktionen af tequila. Derfor dykkede landmanden og tequilero’en, Carlos Camarena, ned i processen og arven bag tequila. 

Hans kompagnon, Tomas Estes, var forresten den officielle tequila-ambassadør for den europæiske union og en af de mest passionerede og anerkendte inden for sit fag. Hvis du ikke allerede var overbevist om makkerparrets evner – så er Carlos Camarena uddannet agronom, så han har om nogen kendskab til afgrøder og landbrug. Tilsammen er de nogle af de mest respekterede inden for agave-verdenen.   

Tilsammen skabte de Ocho – tequila, der er det reneste udtryk for den blå agave og dens terroir. Vi er stolte af at kunne sprede budskabet og kendskabet til dette fantastiske brand.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ocho Blanco San Jerónimo 50cl”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,