Michael Bitter

Alkoholprocent: 33%
Indhold: 50cl

Ny dansk bitter er på markedet!

Michael Bitter står som en stolt hyldest til den traditionsrige danske bitterkultur. Denne bitter udstråler alle de kvaliteter, man forventer af en bitter, med sin komplekse palet af forskellige ingredienser, herunder angelikarod, irisrod, lindeblomst og citronverbena.

Michael er nu slet ikke så bitter, men mere elegant end den klassiske bitter. Sødmefuld og krydret formår den stadig at levere en varm og velafbalanceret oplevelse.

199,00 kr.

På lager

Bag Bad Company sidder Jens Lund – som startede virksomheden i en kælder på Vesterbro. Inspireret af sin egen til tider barndommelige sjæl og ihærdige gå-på-mod har Jens opstartet et brand, som vækker opmærksom. Både smagsprofilen samt produkternes design er med til at repræsentere, hvad Bad Company står for.

Seneste produkt byder på en ny dansk bitter, som har i sinde at finde hjem til ethvert bittert traditionsrigt hjem. Man kan takke Jens’ bror, Michael, for han skulle efter sigende have lagt navn til såvel som inspireret til skabelsen af denne bitter ved navn Michael.  Én ting er sikker, der er lagt kærlighed i hver flaske. Forklædt søskendekærlighed såvel som kærlighed til den danske bitter tradition.

 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Michael Bitter”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,