Mezcal Vago Ensamble

Mezcal Vago opsøger små partier af mezcaleros, der i generationer har forfinet deres håndværk.

Hvert glas åbner dermed en portal til Oaxacas sjæl.

Denne ensamble repræsenterer en unik blanding, som aldrig vil blive kopieret. Destilleret af Emigdio Jarquin uden for historiske Miahuatlán.

Emigdio varierer i brugen af forskellige agave-typer – det hele afhænger af, hvad der er modnet og klar til høstning. Forvent derfor det uforventelige!

795,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 3174 Kategori:

Skabt med lige dele kærlighed og ivrig udforskning i den mexicanske stat Oaxaca – lad os præsentere Mezcal Vago. Historien bag Mezcal Vago’s begyndelse er som taget ud af et eventyr.

Den unge amerikaner, Judah Kuper, flytter sydpå og åbner en strandbar, hvor han takket være et tilfældigt møde med mezcal (serveret i benzindunke) forelsker sig i dens energi og historie… når jo han forelsker sig også senere hen i Valentina, datter af maestro mezcalero Aquilino García López. Og her starter eventyret for alvor. For Aquilino’s mezcal imponerede Judah så meget, at han satte sig for at ville dele det med resten af verden. Mezcal Vago blev dermed stiftet.

Og eventyret fortsætter, for når først du har taget en tår, så åbner sig et uimodståeligt smagsunivers. Alle mezcals under mærket Mezcal Vago er håndlavede og med det traditionelle i øjemed.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mezcal Vago Ensamble”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,