Mezcal Vago Ensamble en Barro

TÍo Rey moser den kogte agave i hånden med træhamre og destillerer i en række lerkrukker, hvilket resulterer i en tidløs, ældgammel mezcal.

Han bruger en forskellig blanding af agaver til hvert parti, afhængigt af hvilke agaver der er modne, og hvad han mener, vil passe godt sammen. Hvert parti Ensamble en Barro er derfor unikt.

Mezcal Vago Ensamble Barro kendetegnes dog altid som rig og fyldig. Mineralitet samt lertoner præger bestemt smagsprofilen.

795,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3470 Kategori:

Skabt med lige dele kærlighed og ivrig udforskning i den mexicanske stat Oaxaca – lad os præsentere Mezcal Vago. Historien bag Mezcal Vago’s begyndelse er som taget ud af et eventyr.

Den unge amerikaner, Judah Kuper, flytter sydpå og åbner en strandbar, hvor han takket være et tilfældigt møde med mezcal (serveret i benzindunke) forelsker sig i dens energi og historie… når jo han forelsker sig også senere hen i Valentina, datter af maestro mezcalero Aquilino García López. Og her starter eventyret for alvor. For Aquilino’s mezcal imponerede Judah så meget, at han satte sig for at ville dele det med resten af verden. Mezcal Vago blev dermed stiftet.

Og eventyret fortsætter, for når først du har taget en tår, så åbner sig et uimodståeligt smagsunivers. Alle mezcals under mærket Mezcal Vago er håndlavede og med det traditionelle i øjemed.

 

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,