La Fortaleza Reposado Winter Blend 22

Alkoholprocent: 46,3%
Indhold: 70cl

Fortalezas årlige ‘Winter Blend’ er ankommet, og vi har kun få af disse meget efterspurgte flasker til rådighed. 

Denne tequila er tappet på fadstyrke efter i gennemsnit at have ligget på et individuelt fad i 6 måneder. Fadene inkluderer amerikansk eg, ex-bourbon, fransk eg, ex-Oloroso og ungarsk eg. Efterfølgende er de blevet kombineret for at skabe det endelige produkt, du ser her.

Gode mængder fad og kogt agave præger smagsprofilen. Med tilføjelsen af citrus, vanilje samt peber.

 

1.500,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6386 Kategori:

La Fortaleza Tequila blev lanceret i 2005, så de er relativt nye på markedet, men det er bygget på over 150 års historie. 

Don Cenobio er første led i etableringen af, hvad vi i dag kender som La Fortaleza. Han var på mange måder utrolig indflydelsesrig – en sand pioner. Don Cenobio var den første, som eksporterede “mezcal de tequila” til USA, hvis navn han senere forkortede til Tequila. En ny produktionsmetode blev også indført: dampkogning af agaven frem for den traditionelle  jordovn. Og så hævdede han også, at den blå agave (Blue Weber) var den mest egnede til produktionen. 

Sidenhen har sønnen Eladio Cenobio og hans efterkommere formet og udviklet, hvad vi i dag kendetegner som tequila. La Fortaleza er måske et relativt nylanceret destilleri, men kendskabet og teknikken bag deres tequila bygger på over 100 års erfaring. Et destilleri som ærer traditionerne. 

 Dette er et blend fra 2022, som blev frigivet i Danmark i foråret 2023.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “La Fortaleza Reposado Winter Blend 22”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,