Darroze Blanche Armagnac Baco

Alkoholprocent: 49%
Indhold: 70cl
Armagnac de Baco anses ofte for at være den foretrukne druesort til lagring, og her finder vi den brut, uden nogen form for kunstgreb, blot direkte aftappet fra destillationsapparatet.
I munden er urtet og med en relativ tør profil. Krydrede noter af chili og peber forlænger fornøjelsen.
Helt sikkert ideel til cocktails såsom Margarita og Mojito. Tja.. alt som bidrager med lidt vegetale og aromatiske smagsnuancer.

439,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3681 Kategori:

Tag med på en kulinarisk rejse til Villeneuve-de-Marsan, hvor legenden Jean Darroze startede sit gastronomiske imperium. Hans søn, Francis, begyndte at udforske Bas Armagnacs skatte i 1960’erne og skabte Armagnac Darroze – en hyldest til det sydvestlige Frankrigs traditioner og smag. Det er ikke bare en spiritus, det er en families arv. 

Francis Darroze indså tidligt, at Armagnac kunne fremstilles som vin – på en enkelt ejendom, uden at blende og i små partier. Denne vision og dedikation delte han med sin søn Marc, der i dag står i spidsen for Armagnac Darroze.

I dag bidrager omkring 30 vingårde til Armagnac Darrozes ekstraordinære samling, som modnes perfekt i kældre i Roquefort og Labastide d’Armagnac. Darroze tilbyder altså en bred vifte af sjældne armagnacs, der fremhæver lokalt håndværk.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Darroze Blanche Armagnac Baco”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,