Cuish Fieles Difuntos Espadín

Denne særlige CUISH-flaske er Monterrosa-familiens hyldest til Día de los Muertos, en festdag fyldt med traditioner.

Den blev skabt ved en tilfældighed, da Antonia Mendez og Emilia Monterrosa genoplivede en gammel opskrift hvoraf inspirationen kommer fra frugten på De Dødes Dag-alteret.

Den læner sig allermest op ad en nyfortolkning af en ‘Pechuga’, med en helt unik frugtig karakter.

799,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Dette er mere end bare en flaske spiritus. Dette er et produkt fyldt med tradition og historie. Tilbage i 1991, da Antonia Mendez og Emilia Monterrosa forberedte De Dødes Dag-alteret, blev de grebet af synet af den modne frugt, der prydede alteret. De besluttede sig for at udnytte frugten, mens de lavede en portion mezcal i palenqen. De bedste frugter blev dermed brugt til at skabe en unik mezcal, som mest af alt læner sig op ad en ‘Pechuga’. Dette er Fíeles Difuntos-udgaven. Historien blev overleveret til Felix Monterrosa af hans mor, og 20 år senere besluttede han at genoplive opskriften.

Blandt de mest bemærkelsesværdige elementer på alteret var den orange cempasuchil eller morgenfrueblomst. Blomsten bidrager med en unik smag til denne mezcal. Blomsterne og frugterne er meget sæsonbetonede, hvilket betyder, at vi kun kan nyde produktionen fra det foregående år til De Dødes Dag i Europa. Derfor blev denne udgave destilleret og aftappet i 2022, netop i tide til De Dødes Dag i Oaxaca, og har siden ligget på flaske og modnet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cuish Fieles Difuntos Espadín”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,