Copenhagen Distillery Orange Gin

Alkoholprocent: 41%
Indhold: 50cl

Et nyt take på den klassiske orange gin.

Super frugtig og kompleks. Appelsin, enebær, allehånde og grøn kardemomme – klassisk og nøje udvalgte økologiske råvarer – og så kommer der et twist. Tilføjelsen af svesker bringer en sødmen frem i appelsinerne og giver på samme tid et sjovt spil til ginnen.

Perfekt i en Negroni, hvor de søde og syrlige citrusnoter tilføjer en bittersød nuance. Udnyt også gerne appelsinnoterne i en anden klassiker som White Lady. Eller hold nu fast – i en Martinez.

399,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3303 Kategori:

Hos Copenhagen Distillery produceres et bredt udvalg af førsteklasses dansk spiritus, herunder gin, akvavit, whisky, likører og limited editions. Teamet er vel anerkendt for deres enormt store dedikation til håndlavet, innovativ og bæredygtig spiritus.

De leverer gang på gang et superskarpt produkt, lige fra destillation, til smagsnuancer og label design. Enkelt og yderst velbalanceret med et overraskende twist – dét kan du forvente fra CPH Distillery. 

Dykker man ned i deres gin-serie, vil man også opdage inkorporeringen af et mystisk element, til den ellers klassiske London Dry-stil, som de typisk destillerer efter. Resultatet er en omhyggelig balance mellem tradition og innovation, som skubber grænser med unikke og moderne smagskombinationer. Deres ‘one-shot’ destillationsteknik sikrer den højeste kvalitet og konsistens i hver eneste tår.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Copenhagen Distillery Orange Gin”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,