Copenhagen Distillery Long Pepper Aquavit 50cl

Alkoholprocent: 41%
Indhold: 50cl

Denne Long Pepper Akvavit er destilleret med lang peber og dildfrø – simpelt og klassisk. Super smooth og en anelse frugtig fra lang peber, som dermed gør sig rigtig godt i cocktails. Tænk i varme og pikante noter af ingefær og citrongræs. 

Prøv at bytte den hvide rom ud med dette skandinaviske mesterværk, og du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. 

Længe leve skandinavisk håndværk!

319,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3388 Kategori:

Hos Copenhagen Distillery produceres et bredt udvalg af førsteklasses dansk spiritus, herunder gin, akvavit, whisky, likører og limited editions. Teamet er velanerkendt for deres enormt store dedikation til håndlavet, innovativ og bæredygtig spiritus.

De leverer gang på gang et superskarpt produkt, lige fra destillation, til smagsnuancer og label design. Enkelt og yderst velbalanceret med et overraskende twist – dét kan du forvente fra CPH Distillery. 

Hos CPH Distillery har de taget den klassiske danske spiritus, som vi alle kender fra frokostbordet, snaps, og gjort den til mere end blot en sidevogn. Deres udvalg af snaps og akvavit byder på komplekse og unikke botaniske blends, som er fantastiske at lege med i hjemmebaren. Og så smager de generelt hamrende godt rent.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,