Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin 50cl

Alkoholprocent: 45%
Indhold: 50cl

Moderne London Dry Gin fra københavner-destilleriet med et ekstra herbalt twist.

En relativ enebær-tung klassisk gin, krydret med laurbær og kvanrod. Sødme og syre fra tranebær, en friskhed fra citronskal og lidt ekstra kompleksitet fra allehånde giver denne gin den helt rette balance.

Super rustik og aromatisk gin, som virkelig udfolder sig i en klassisk Martini eller Tom Collins. Men ja selvfølgelig, den smager også skønt i en G&T.

319,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3338 Kategori:

Hos Copenhagen Distillery produceres et bredt udvalg af førsteklasses dansk spiritus, herunder gin, akvavit, whisky, likører og limited editions. Teamet er vel anerkendt for deres enormt store dedikation til håndlavet, innovativ og bæredygtig spiritus.

De leverer gang på gang et superskarpt produkt, lige fra destillation, til smagsnuancer og label design. Enkelt og yderst velbalanceret med et overraskende twist – dét kan du forvente fra CPH Distillery. 

Dykker man ned i deres gin-serie, vil man også opdage inkorporeringen af et mystisk element, til den ellers klassiske London Dry-stil, som de typisk destillerer efter. Resultatet er en omhyggelig balance mellem tradition og innovation, som skubber grænser med unikke og moderne smagskombinationer. Deres ‘one-shot’ destillationsteknik sikrer den højeste kvalitet og konsistens i hver eneste tår.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Copenhagen Distillery Bay Leaf Gin 50cl”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,