Cocchi Barolo Chinato

Alkoholprocent: 17%
Indhold: 50cl

Det traditionelle piemontesiske remedie

Rabarber, ensianrod og kardemommefrø er at finde i denne helt igennem velbalancerede aromatiske hedvin.

Ligesom så meget andet spiritus, blev Barolo Chinato også brugt som et kurerende remedie. Serveret som en vin brulé, varm og forfriskende. Og så var det kutyme at byde på et glas, hvis du aflagde de piemontesiske landmænd besøg.

Så gør som i de gode gamle dage og byd dine gæster på et glas italiensk trylledrik – den kan som sagt både nydes varm og kold.    

349,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 4361 Kategorier: ,

Lige siden den unge konditor, Giulio Cocchi, grundlagde Cocchi i 1891, har firmaet produceret  mousserende vin, vermouth og diverse aromatiserede vine i Piemonte. Der er ingen tvivl om at Cocchi leverer og har leveret kvalitetsprodukter i flere årtier. Det er dermed også en selvfølge, at vi har udvalgt deres produkter til at pryde vores sortiment. Cocchi leverer klassiske italienske smage i særklasse.

Giulio Cocchi revolutionerede brugen af Barolo Chinato – den perfekte balance mellem bitterhed og sødme. Barolo var et velkendt navn, men det var kombinationen med kinabark (cinchona) som for alvor hævede niveauet. 

 

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,